In 2019 heeft BBQ Baghdad voor het eerst de deuren geopend. Het restaurant met Arabische invloeden bevindt zich in Rozenburg, op steenworp afstand van het drukke Rotterdam.

Bij ons geniet u van all-you-can-BBQ vlees (halal), vis en groenten. U bent zelf de chef aan tafel, want alle tafels hebben in het midden een BBQ waarbij gebruik wordt gemaakt van speciale houtskolen.

Voordat u begint met barbecueën geniet u allereerst van diverse voorgerechten zoals een soep en een mix van mezze’s (Oosterse hapjes).  Vervolgens krijgt u een etagère met een variatie van (rauwe) gemarineerde vleessoorten, en kan u samen met uw gezelschap beginnen met barbecueën.

Tegelijkertijd ontvangt ook verse friet, rijst, salade, verschillende soorten sauzen enzovoorts. Mocht u nog behoefte hebben aan meer vlees/vis/groenten, kan u dit aangeven en wordt dit aangevuld.

Tot slot sluit u af met een lekker dessert, denk aan: baklava, ijs, seizoensfruit enzovoorts. Ons doel is dat u heeft genoten van een avond bij restaurant BBQ Baghdad, en dat wij uw verwachtingen hebben overtroffen.

 

 

Naast het all-you-can-eat concept, kan u bij ons ook a-la-carte bestellen. Denk aan rijkgevulde pizza’s, diverse vleesschotels, kapsalon etc.

 

Ook voor evenementen kan u bij ons terecht. Wij bieden u de mogelijkheid om het restaurant af te huren voor ± 70 personen. Dus heeft u een verjaardag, verloving, trouwfeest, of een andere gelegenheid? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.